Директора лісогосподарського підприємства Вінниччини підозрюють в вирубці лісу

Директора лісогосподарського підприємства Вінниччини підозрюють у спричиненні шкоди природному середовищу майже на 1 мільйон 400 тисяч гривень.

За версією слідства, виконуючий обов’язки директора лісогосподарського підприємства, ймовірно, шляхом внесення завідомо неправдивих відомостей та подальшої видачі завідомо неправдивого офіційного документу, організувала незаконну порубку дерев.

Прокуратура Вінницької області повідомила про підозру у спричиненні шкоди навколишньому природному середовищу майже на 1 мільйон 400 тисяч гривень виконуючим обов’язки директора лісогосподарського підприємства Вінниччини.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 4 ст. 246 та ч. 2 ст. 366 КК України здійснюють слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого в місті Хмельницькому. Розслідування перебуває на контролі керівництва прокуратури Вінницької області.

На даний час вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду, повідомляє пресслужба прокуратури Вінницької області.

Попередня публікаціяМер Вінниці передав Чернівцям допомогу для боротьби з коронавірусом
Наступна публікаціяНа Вінниччині рятувальники знешкодили артснаряди та мінометну міну