Вінничани з початку року придбали нових автомобілів на 16 мільйонів доларів. Статистика

На Вінниччині жителі регіону з початку року придбали нових автомобілів авто на 16 мільйонів доларів. У першому кварталі 2020 на Вінниччині придбали 570 нових автомобілів. Кожна з цих машин в середньому коштувала $ 29 тис. Сума витрат в січні-березні в регіоні склала $ 16 млн. Найпопулярнішою маркою було Renault, яких зареєстрували яких зареєстрували 116 авто на суму $ 1,9 млн без обліку вартості додаткового обладнання.

Також попитом користувалися автомобілі Toyota, яких зареєстрували тільки на один автомобіль менше, – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua. Найпопулярнішим у Вінниці є кросовер Renault Duster. Крім нього були популярні Toyota RAV4 і Kia Sportage.

Серед зареєстрованих авто 38% – машини з дизельними двигунами, а середній об’єм двигуна становив понад 1,9 тис кубічних сантиметрів. Всього в першому кварталі 2020 року в Україні зареєстрували 20 тис нових автомобілів. Кожна з цих машин в середньому коштувала $ 28 тис.

Сума витрат в січні-березні склала $ 560 млн. Найпопулярнішою маркою в Україні було Renault, яких зареєстрували 3,5 тис авто. Минулого місяця через введення карантину в Україні продажі знизилися на 16%, якщо порівнювати з березнем 2019 року. Надаємо, в лютому у Вінниці придбали 210 нових автомобілів. Кожна з цих машин в середньому коштувала $ 30 тис.

Попередня публікаціяУ Вінниці завершили ремонт прибудинкових територій на Зулінського. Фото
Наступна публікаціяУ Вінниці біля Петроцентру з велосипеда Nextbike викрали колесо. Фото