Печеню з кроликом і вінегрет з оселедцем приготував Віктор Бронюк

Уже третій тиждень доводиться ламати голову, чим би смачним і водночас недорогим порадувати домашніх на карантині. Продукти в холодильнику ті самі, а запас ідей вичерпався. Соліст гурту «ТІК» і ведучий кулінарного шоу «Перше, друге та компот» на ICTV Віктор Бронюк показує, як з простих продуктів скласти меню на весь день.

У суботньому випуску шоу ведучий розповість, як урізноманітнити раціон з продуктів, що є в кожному домі, не витративши на підготовку півдня. Артист поділиться власним рецептом гречаного супу, авторським штрихом якого є додавання сиру. Головні секрети незвичної страви – у послідовності додавання інгредієнтів і особливій подачі, про які дізнаються глядачі в новій програмі. Ще Віктор поділиться рецептом своєї фірмової тушкованої картоплі, яку ведучий часто готує вдома для рідних.

«Улюблена страва моїх дітей – тушкована картопля. Коли я не на гастролях, саме її вони замовляють у тата. Кажуть: такої смачної картоплі не готує більше ніхто!» – розказує Бронюк.

«Перше, друге і компот» – це кулінарне шоу ICTV нового формату, де приготування максимально нагадує власну кухню, а сам процес показують без підчищених кадрів і перезнятих дублів. У кожному випуску ведучий Віктор Бронюк готує три прості страви за власними рецептами, а також ділиться кулінарними лайфхаками та розповідає веселі історії з життя.

Подивитись можна за посиланням

Попередня публікаціяУ Вінниці на вулиці Гальчевського спалили автівку. Фото
Наступна публікаціяНа Вінниччині вже 66 хворих на коронавірус