У Вінниці таксист збив на пішохідному переході жінку. Відео

У Вінниці таксист збив на пішохідному переході жінку. Дана подія сталась вчора о 17:27. Камери відеонагляду зафіксували дану подію за участі автомобіля Nissan Ліф та пішохода. Водій автомобіля Nissan чорного кольору, здійснив наїзд на пішохода, який переходив дорогу на зелений сигнал світлофора на регульованому пішохідному переході.

На місце події було викликано патрульну поліцію та карету швидкої. За даними патрульної поліції: від госпіталізації жінка відмовилась. Відносно водія, патрульні поліцейські винесли постанову за ч.1 ст.122 КУпАП -(не надання переваги у русі пішоходу)

31 березня о 17:27 камери відеонагляду зафіксували ДТП за участі автомобіля Ніссан Ліф та пішохода. Водій автомобіля Ніссан чорного кольору, здійснив наїзд на пішохода, який переходив дорогу на зелений сигнал світлофора на регульованому пішохідному переході. На місце події було викликано патрульну поліцію та карету ШМД. За даними патрульної поліції: від госпіталізації жінка відмовилась. Відносно водія, патрульні поліцейські винесли постанову за ч.1 ст.122 КУпАП -(не надання переваги у русі пішоходу)

Опубліковано Ситуаційний центр м. Вінниця Середа, 1 квітня 2020 р.
Попередня публікаціяУ Вінниці на вулиці Бучми автомобіль зіштовхнувся з опорою. Фото
Наступна публікаціяУ Вінниці на прибудинковій території зберігали будівельні матеріали