По сім років ув’язнення отримали молоді чоловік та дівчина що забили односельця на Вінниччині

Вінницький міський суд призначив покарання двом жителям села Зозів Липовецького району, які під час випасу худоби на пасовищі у травні 2019 року, побили до смерті товариша по чарці.

30 травня минулого року до відділення поліції надійшло повідомлення від бригади лікарів швидкої допомоги про те, що в с. Зозів на пасовищі з відкритою черепно-мозковою травмою виявлений 56-річний місцевий житель. Під час надання медичної допомоги чоловік помер.

В ході досудового розслідування було встановлено, що потерпілий разом з місцевими жителями, 23-річним чоловіком та 20-річною дівчиною, на пасовищі випасали худобу та вживали спиртні напої. Між чаркувальниками виник конфлікт через гроші. Молодик взяв палицю та наніс численні ушкодження 56-річному потерпілому. Дівчина, яка була свідком бійки, також руками та ногами завдала кілька ударів покійному по голові.

Під час судового засідання молодик провину визнав, а його співучасниця заперечує свою причетність до вчинення злочину.

Вінницький міський суд визнав підсудних винними у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.28 ККУ (вчинення злочину групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією ) та ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження) вбивство), та призначив покарання 7 років та 3 місяці позбавлення волі. Дівчині призначено покарання у вигляді 7 років позбавлення волі, повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

Попередня публікаціяУ Вінниці неподалік Центрального мосту встановили дорожній знак з кенгуру. Фото
Наступна публікаціяУ Вінниці на вулиці Бучми автомобіль зіштовхнувся з опорою. Фото