Офіцера однієї з військових частин Вінницької області затримали за підозрою в хабарництві

Затримали офіцера військової служби правопорядку за підозрою в одержанні хабаря.

Прокуратурою Вінницької області спільно зі слідчими територіального відділення ДБР у м. Хмельницькому та співробітниками СБУ у Вінницькій області затримано офіцера відділення Ужгородського зонального відділу військової служби правопорядку Міністерства оборони України, за підозрою у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди.

За версією слідства, він підозрюється у вимаганні 84 тисячі гривень неправомірної вигоди у військовослужбовця однієї із військових частин Вінницької області за внесення його до списку осіб, та подальше відрядження до миротворчої місії ООН в Республіці Конго.   

Кримінальне правопорушення вчинене військовослужбовцем   кваліфіковано за ч. 3 ст. 368 КК України. 

На даний час вирішується питання щодо повідомлення про підозру затриманому та обрання йому запобіжного заходу, проводяться усі необхідні слідчі дії.

Досудове розслідування у вказаному провадженні здійснюється слідчими Територіальним управлінням ДБР у м. Хмельницькому.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду, повідомляє пресслужба прокуратури Вінницької області.

Попередня публікаціяУ Вінниці в цьому році відміняють святкування Дня Європи
Наступна публікаціяНа Вінниччині рятувальники обробили вулиці Оратова хлоровмісним розчином