На Вінниччині поліцейські вилучили у чоловіка гранату, якою він погрожував себе підірвати

На Вінниччині поліцейські вилучили у чоловіка гранату, якою він погрожував себе підірвати. Про це повідомляє відділ комунікації поліції.

31 березня у Погребищі в  45 – річного  місцевого жителя  поліцейські вилучили гранату Ф – 1, якою він погрожував підірвати себе. Під час обшуку домоволодіння правопорушника  працівники поліції виявили  більше десятка набоїв різного калібру. Вилучене направлено на експертизу.

Близько 20.30 години до  поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що її чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, погрожує підірвати себе гранатою. 

За словами начальника територіального  відділення поліції Павла Дармограя, на виклик прибула  слідчо-оперативна група поліції та поліцейські вибухотехнічної служби. Шляхом перемовин поліцейські заспокоїли нетверезого чоловіка, і він викинув  гранату поблизу гаражного приміщення.

Під час обшуку у помешканні правопорушника поліцейські вилучили 14 набоїв різного калібру. Зі слів зловмисника, боєприпаси  предмети він привіз із зони ООС. Вилучене направлено на експертизу.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Чоловікові  загрожує до 7 років позбавлення волі. 

Попередня публікаціяУ Вінниці на прибудинковій території зберігали будівельні матеріали
Наступна публікаціяЦентр історії Вінниці проведе онлайн лекцію «Історія епідемій у Вінниці»