У Вінниці центр VinSmart проводить навчання онлайн

У Вінниці центр VinSmart проводить навчання онлайн. Про це повідомляє Вінницька міська рада.

На період карантину усі шкільні та позашкільні заклади зупинили звичні заняття, проте більшість перейшли на дистанційне навчання. Проходять онлайн уроки й у Центрі VinSmart. Представники закладу комунікують зі своїми вихованцями через чат у Viber, сторінку у Facebook VinSmart ЦЕНТР та в телефонному режимі. Тут можна знайти майстер-класи на різні теми, навчання англійської мови, спортивні тренування, заняття для дошколяриків тощо. 

«Зараз, коли діти знаходяться на карантині, дуже важливо наповнювати їхній час корисними справами. Це може бути як оволодіння іноземними мовами, так і розвиток творчих здібностей. Педагоги центру VinSmart продовжують працювати з вихованцями онлайн. Основна робота відбувається через чат у Viber, де педагоги надсилають завдання дітям, а ті у свою чергу – результати. Один зі методів комунікації – сторінка у Facebook VinSmart ЦЕНТР . Тут можна почерпнути багато цікавих ідей як провести дозвілля, є й уроки з української, англійської мови тощо», – каже начальник відділу молодіжної політики міської ради Юлія Мончак.

Педагоги розміщують на сторінці VinSmart ЦЕНТР у Facebook посилання на різні відеоуроки. Наприклад, майстер-клас з малювання пролісків, кулінарні заняття, дидактичні ігри, цікаві ігри та розваги, якими можна зайнятись вдома під час карантину. Є тут й рухливі ігри за сюжетами українських казок, приклади витинанок, робіт з бісероплетіння, а для наймолодших – як зробити іграшку зі шкарпетки тощо. Також педагоги розміщують матеріали по розвитку дітей, дидактичні ігри. Є тут й чимало інформації для дошколяриків по вивченню літер, цифр тощо.

Оскільки зараз не працюють крамниці з матеріалами для творчості, корисними стануть і майстер-класи, на яких використовують те, що є у кожного вдома. Наприклад, для виробів з солоного тіста необхідне лише борошно, сіль та вода і, як зазначають педагоги центру, такі заняття чудово тренують дрібну моторику та розвивають фантазію. Цікавим є метод комунікації у напрямку спорту. Так, педагог надсилає дітям відео по футбольним заняттям, а вони надсилають йому відео виконання завдань.

Попередня публікаціяУ Вінниці поліцейські повернуть викрадений велосипед
Наступна публікаціяНа Вінниччині почнуть працювати намети для первинного скринінгового медичного сортування