На Вінниччині триває будівництво міжнародного сполучення Go Highway. ФОТО

На Вінниччині триває будівництво міжнародного сполучення Go Highway. Про це йдеться у повідомленні Австостради. В умовах карантину тривають роботи на автошляху М-12 (Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам‘янка) – частина стратегічного коридору у межах транс’європейської системи, між Балтійським та Чорним морями, між Гданськом та Одесою.

У межах Вінницької області на другому кілометрі ділянки км 395+000 – км 399+397 завершено влаштування шару крупнозернистого щільного асфальтобетону по лівій стороні й переходимо до влаштування суміші другою половиною проїжджої частини.

Під наглядом Служби автомобільних доріг Вінницької області, проводиться капітальний ремонт з посиленням дорожньої конструкції. Для цього використовується геотекстиль, завдяки якому дорожнє покриття зможе витримувати значні навантаження безперервного руху автотранспорту. Відповідно до проєкту, товщина нового дорожнього одягу становитиме п‘ятдесят сантиметрів, а проїжджу частину розширять з 7,5 до 12,5 метрів.

Усіх учасників дорожнього руху просимо бути уважними:
• на ділянці працює кілька десятків одиниць спеціалізованої техніки
•встановлено тимчасові дорожні знаки
•працює реверсний режим

Попередня публікаціяВінниччина отримала партію засобів захисту для медиків
Наступна публікаціяУ Вінниці на велосипедах велопрокату розмістили соціальну рекламу з нагадуванням правил гігієни. Фото