У Вінниці спецтехніці шляхового управління проводять дезінфекцію. Відео

У Вінниці спецтехніці шляхового управління проводять дезінфекцію. Про це повідомляє Вінницька міська рада. Техніка проходить обробку дезінфікуючими засобами, які мають бактерицидні, віруліцидні і фунгіцидні властивості. Працівники підприємства щодня обробляють 25 машин. Саме ця техніка щоранку виїжджає на вулиці міста, щоб їх прибрати та обробити дезінфікуючими засобами.

«Ми добре розуміємо, що наш спецтранспорт має бути чистим і безпечним. Адже він щодня виїжджає на дороги міста для прибирання та санобробки вулиць Вінниці. Техніку ми дезінфікуємо і ззовні, і зсередини. Робить це людина у спеціальному захисному одязі», – каже директор КП «Вінницьке шляхове управління» Володимир Чорновол.

Спецтехніка, яка знаходиться на балансі КП «Вінницьке шляхове управління», проходить обробку дезінфікуючими засобами, які мають бактерицидні, віруліцидні і фунгіцидні властивості.Працівники підприємства щодня обробляють 25 машин. Саме ця техніка щоранку виїжджає на вулиці міста, щоб їх прибрати та обробити дезінфікуючими засобами.«Ми добре розуміємо, що наш спецтранспорт має бути чистим і безпечним. Адже він щодня виїжджає на дороги міста для прибирання та санобробки вулиць Вінниці. Техніку ми дезінфікуємо і ззовні, і зсередини. Робить це людина у спеціальному захисному одязі», – каже директор КП «Вінницьке шляхове управління» Володимир Чорновол.

Опубліковано Вінницька міська рада Четвер, 26 березня 2020 р.
Попередня публікаціяНа Вінниччині за розповсюдження фейкової інформації про коронавірус поліція притягнула чоловіка до адмінвідповідальності
Наступна публікаціяВінниця карантинна живе повільніше. Фоторепортаж