У Вінниці небайдужі підприємці і волонтери придбали вінничанам продовольчі набори

У Вінниці небайдужі підприємці і волонтери придбали вінничанам продовольчі набори. Про це повідомляє мер міста Сергій Моргунов на своїй сторінці у фейсбуці.

“Зараз дуже важливо підставити плече тим, хто цього потребує найбільше. Самотні літні вінничани, одинокі матері з дітками-інвалідами, сім’ї, які перебувають на обліку в Центрах соціальних служб і знаходяться в складних життєвих обставинах, та родини, які взяли дітей під опіку та піклування, – усім їм принесуть додому продовольчі набори. Нашу ініціативу адресної допомоги підтримав вінницький бізнес.

Завдяки спонсорським та благодійним коштам закупили крупи, цукор, чай, консерви, печиво, олію , хлібобулочні вироби, воду тощо. Ці продукти отримають більше 5 тисяч вінничан. Доставку взяли на себе волонтери і громадські організації, які ще з минулого тижня допомагають нашим працівникам і Терцентру. При цьому вони дотримуються усіх правил безпеки. Дякую вінницьким підприємцям і волонтерам за небайдужість! Разом ми зможемо більше. ” – повідомляє очільник міста.

Попередня публікаціяУ Вінниці Муніципальна варта контролює порядок на зупинках громадського транспорту
Наступна публікаціяНа Вінниччині за розповсюдження фейкової інформації про коронавірус поліція притягнула чоловіка до адмінвідповідальності