У Вінниці засудили хмельничанина, який травмував жінку-пішохода

У Вінниці засудили хмельничанина, який травмував жінку-пішохода. Про це повідомляє відділ комунікації поліції.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 10 жовтня минулого року на вулиці Соборній. Від отриманих тілесних ушкоджень 34-річна вінничанка померла у лікарні.
Під час розслідування кримінального провадження слідчі встановили, що 55-річни водій, житель Хмельницької області, не виконав вимоги дорожнього знаку 3.2 (рух механічних транспортних засобів заборонено) та виїхав на вулицю Соборну.

Наближаючись до нерегульованого пішохідного переходу, водій мікроавтобусу Volkswagen Crafter не знизив швидкість руху та не надав переваги у русі потерпілій, яка йшла по пішохідному переходу, та допустив на неї наїзд. Після цього правопорушник допустив зіткнення з зустрічним автомобілем Hyundai.

Через декілька днів потерпіла померла у лікарні. Під час судового засідання зловмисник провину визнав.
Згідно з вироком суду підсудного визнали винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) та призначити йому покарання у вигляді 4 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк три роки.

Попередня публікаціяУ Вінниці в Персональному кабінеті на сайті міської ради можна отримати 30 онлайн послуг
Наступна публікаціяНа Вінниччині рятувальники спецтехнікою обробляють дороги. Фото