Вінницькі поліцейські врятували 90-річну пенсіонерку

Жінка всю ніч пролежала на підлозі, благаючи про допомогу. Патрульні вибили двері квартири, щоб потрапити до помешкання пенсіонерки.

Вранці 22-го березня, близько 8:30, патрульні отримали виклик від мешканців однієї з багатоповерхівок на проспекті Юності. Громадяни повідомили, що з квартири їх сусідки-пенсіонерки чути крики про допомогу.

По прибуттю на місце події інспектори теж почули, як з квартири на 8-му поверсі жінка просить їй допомогти. Через сусідів пенсіонерки охоронці порядку зв’язались по телефону з її опікуном. Він сказав, що зможе приїхати лише згодом, тому дав дозвіл на те, щоб патрульні вибили вхідні двері квартири.

Потрапивши до помешкання, інспектори побачили на підлозі 90-річну бабусю, яка не могла самостійно підвестись. Виявилось, що вона хотіла перейти через кімнату і впала, а незадовго до цього зламала ногу. Жінка пролежала в безпорадному стані всю ніч, просячи про допомогу. Під ранок її врешті почули сусіди.

Пенсіонерці викликали карету швидкої, повідомляє патрульна поліція Вінницької області.

Порятунок пенсіонерки

Всю ніч пролежала на підлозі, благаючи про допомогу: патрульні вибили двері квартири, щоб потрапити до помешкання пенсіонеркиВранці 22-го березня, близько 8:30, патрульні отримали виклик від мешканців однієї з багатоповерхівок на проспекті Юності. Громадяни повідомили, що з квартири їх сусідки-пенсіонерки чути крики про допомогу. По прибуттю на місце події інспектори теж почули, як з квартири на 8-му поверсі жінка просить їй допомогти. Через сусідів пенсіонерки охоронці порядку зв’язались по телефону з її опікуном. Він сказав, що зможе приїхати лише згодом, тому дав дозвіл на те, щоб патрульні вибили вхідні двері квартири. Потрапивши до помешкання, інспектори побачили на підлозі 90-річну бабусю, яка не могла самостійно підвестись. Виявилось, що вона хотіла перейти через кімнату і впала, а незадовго до цього зламала ногу. Жінка пролежала в безпорадному стані всю ніч, просячи про допомогу. Під ранок її врешті почули сусіди. Пенсіонерці викликали карету швидкої.#vinpolice #патрульнаполіція

Опубліковано Патрульна поліція Вінницької області Вівторок, 24 березня 2020 р.
Попередня публікаціяУ Вінниці цілодобова варта приймає у двічі більше дзвінків від вінничан
Наступна публікаціяВінниччина з маркерної області перетворилась на пересічний регіон