У Вінницькій області складуть перелік пунктів пропуску де посилять карантинні заходи

Сьогодні, 23 березня, губернатор Вінницької області провів брифінг для ЗМІ в онлайн режимі, де повідомив про ситуацію з захворюваністю.

За словами губернатора Вінницької області Владислава Скальського, було протестовано матеріали від 17 осіб за підозрою на коронавірус, усі негативні.

«Від нас з вами залежить чи збережеться ця тенденція в подальшому. Нажаль, протягом останьої доби маємо знову дві нові підозри на Сovid-19. Вони госпіталізовані і знаходяться під постійним медичним спостереженням.», – зазначає губернатор.

Губернатор повідомив, про створення переліку пунктів пропуску на яких буде посилено режим карантинних заходів, в першу чергу. Також, на обласній комісії з питань техногенної, екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, вирішили посилити карантинні заходи на всій території області.

«Також ми зіткнулися із тими спалахами хвороби, які прийшли вже не з Китаю або з Європи, а були поширені на місцевому, внутрішньодержавному рівні. Саме тому хочу наголосити, що ми починаємо другий етап боротьби проти коронавірусу, який полягає у протистоянні не лише запобіжними заходами, а й безпосередньо лікуванням. Наша з вами мета – не допустити широкої пандемії в країні», – сказав Владислав Скальській.

Що до заробітчан, які повернулись у Вінницьку область то перелік начебто складають сімейні лікарі, а для обробки інформації про них вони мають дати згоду на оброблення персональної інформації.

Попередня публікаціяУ Вінниці судитимуть «телефонного» шахрая «гастролера» з Черкас
Наступна публікаціяВінницькі патрульні зупинили автомобіль, який був у розшуку