У Вінниці отримали 10 000 респіраторів та 100 швидких тестів на коронавірус. ФОТО

У Вінниці отримали 10 000 респіраторів та 100 швидких тестів на коронавірус. Про це повідомляє мер міста Сергій Моргунов на своїй сторінці у фейсбуці.

“Це перше надходження у рамках ініціативи Володимира Гройсмана “СтопВірус”. Разом з Володимиром Борисовичем ми закупили надважливі зараз речі. Гуманітарну допомогу завезли сьогодні до першої міської клінічної лікарні. Ці респіратори і експрес-тести розподілять між міськими та обласними закладами охорони здоров’я. Частину отримають правоохоронці, які забезпечують громадський порядок і безпеку в місті.

Щодня поповнюється і спеціальний рахунок «СтопВірус», який створений на базі Благодійного фонду «Подільська громада». За інформацією від голови Наглядової ради фонду Андрія Дручинського, буквально за три дні на нього уже перераховано більше півмільйона гривень. Медики визначать, що необхідно закупити з медикаментів та обладнання. Тільки об’єднавшись, ми можемо протидіяти спільній загрозі та стримати поширення COVID-19. Дякую всім, хто долучається. “ – повідомляє очільник міста.

Попередня публікаціяУ Вінниці отримали 35 нових спецавтомобілів для швидкої медичної допомоги. ФОТО
Наступна публікаціяУ Вінниці поліція попереджає про шахраїв під виглядом обробки помешкань