Несподівано. Віктор Бронюк стане ведучим кулінарного шоу

Лідер гурту «ТІК» буде куховарити у новому кулінарному шоу що стартує, вже завтра, 21 березня, на каналі ICTV. Шоу має промовисту назву «Перше, друге та компот». У телевізійній передачі Віктор Бронюк поділиться з глядачами лайфхаками приготування знайомих страв та власними рецептами, які кожен зможе легко відтворити на власній кухні.  

Організатори запевняють, що в кожному випуску ведучий обов’язково готуватиме першу та другу страви. Глядачі дізнаються хитрощі та секрети що допоможуть урізноманітнити раціон, заощадити час та змусять звичні інгредієнти заграти по-новому. А також, почують цікаві історії та жарти з життя ведучого.

«Продумуючи формат шоу, з командою телеканалу ICTV ми відразу вирішили, що «Перше, друге та компот» буде дуже простою і зрозумілою кухнею, не такою, як інші кулінарні шоу. Часто українцям показують, як готувати їсти занадто правильно. Я буду готувати все в реальному часі і показуючи процес приготування таким, як у всіх вдома», — розповідає Віктор.

Виявляється, Віктор Бронюк здавна захоплюється кулінарією і часто готує вдома для рідних. Багато рецептів, що покажуть у програмі, співак розробив сам чи привіз із подорожей. У першій програмі, яка вийде вже завтра на ICTV, співак розкриє секрети смачного борщу — своєї коронної страви.

Кулінарне шоу показуватимуть щосуботи о 8:30 на ICTV

Попередня публікаціяУ Вінниці розпочали видавати дезінфікуючі засоби «Санідез» для обробки під’їздів багатоповерхівок. Фото
Наступна публікаціяУ Вінниці обмежили право пільговикам користуватись громадським транспортом в годину «пік»