На Вінниччині водій легковика зніс електроопору, травмовано троє людей

На Вінниччині водій легковика зніс електроопору та було травмовано троє людей. Про це повідомляє відділ комунікації поліції. 11 березня с. Ксаверівка автомобіль «ВАЗ – 21099» зіткнувся з електроопорою. Внаслідок автопригоди водій та двоє пасажирів з тілесними ушкодженнями госпіталізовані.

Аварія сталась близько 13.00 години. На місці події слідчо-оперативною групою поліції проведені першочергові слідчі дії. За кермом транспортного засобу перебував 55-річний житель м. Хмільник.

Попередньо встановлено, що чоловік не впорався з керуванням транспортного засобу, з’їхав з дороги та допустив зіткнення з електроопорою. Внаслідок аварії постраждав водій та дві пасажирки транспортного засобу 59 та 60 років. Потерпілі з травмами госпіталізовані до міської лікарні. Автомобіль поміщено на арештмайданчик.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

На изображении может находиться: автомобиль и на улице

Більше читайте тут: http://vn.presspoint.in.ua/2020/03/12/73659

Попередня публікаціяУ Вінниці просять без нагальної потреби обмежити візити до Прозорих офісів
Наступна публікаціяУ Вінниці затримали 20 – річного студента що розповсюджував наркотики