Вінничанин у петиції пропонує змінити всю транспортну схему міста новими необхідними маршрутами

У Вінниці житель міста у петиції пропонує змінити всю транспортну схему міста новими необхідними маршрутами. З даною петицією до міської ради звернувся вінничанин Роман Куземський.

"Дуже прошу розглянути проблемне питання нашого міста це транспорт міста Вінниці, бо нічого не робиться для покращення транспортного обслуговування та відкриття нових міських маршрутів чи продовження вже існуючих маршрутів для кращого обслуговування вінничан та гостей міста. Багато проблем в цьому плані й чиновники закривають на це очі, або просто не хочуть цього робити.

Тролейбуси:
Потребують нових ліній на вулицях Батозька, Липовецька, Зодчих, Василенка, 600-річчя, Немирівське Шосе, Магістрацька (від Площі Героїв Майдану і далі по Хмельницькому шосе). Відкриття нових маршрутів до прикладу: 
1. Коріатовичів – Зодчих – Василенка – 600-річчя – Вишенька 
2. Коріатовичів – Лугова. 
3. З'єднати Залізничний вокзал з ДПЗ (через Фабрику Рошен)

Зміна тролейбусних маршрутів:
10 маршрут пустити через Залізничний вокзал – Площу Перемоги – Чорновола – Київський міст. Прибрати розворот на Меморіалі Визволення та всі маршрути пустити до ДПЗ, а дублюючи маршрути прибрати взагалі на створення нових маршрутів та продовжити лінію від Чехова до аеропорту Вінниця.

Трамваї:
Будівництво нових колій до району Академічний від Електромережі

Автобуси:
Зміна маршруту 25 через Хмельницьке шосе до кінця Якушинець замість Вишеньки подібного до 19 маршруту пустивши 4 чи 5 одиниць автобусу. Перенести розворот всіх автобусів з Залізничного вокзалу та продовжити маршрут далі до Тяжилова, де набагато більше місця для розвороту звільняючи та очищаючи Привокзальну площу.
Поліпшення обслуговування таких маршрутів:16, 20, 25, 22, 2, 7 та 27 

Маршрутні таксі:
Покращення обслуговування районів:Академічне, Старе місто, Поділля, Хмельницьке шосе, Хутір Шевченка. Продовження маршрутів особливо зі Старого міста 1А, 2А, 3Б, 7А, 13А, 14А продовжуючи їх трохи далі від центру міста до околиці міста. Створення нових маршрутів особливо з Хутора Шевченка та районів Поділля, Академічного, Вінницьких хуторів, Хмельницького шосе.

Переглянувши це все ми бачимо скільки ще роботи в транспортній галузі міста на яке влада закриває очі, чи не хоче це робити. Є пункти які можна зробити без капіталовкладень просто поліпшити та продовжити маршрути, щоб вінничанам було зручно добиратися. Скільки писалось петицій всі втомились, бо не вірять вже, що буде щось змінено на краще.Тому ми разом повинні достукатися до влади в транспортній галузі. " – йдеться у петиції, яку можна підписати за цим посиланням.

Попередня публікаціяВінничанин у петиції пропонує змінити всю транспортну схему міста новими необхідними маршрутами
Наступна публікаціяУ Вінниці готують до відкриття відремонтоване приміщення Прозорого офісу «Замостя». ФОТО