У Вінниці міська рада відповіла на петицію щодо закриття доступу до парковки в нічний час біля музею Пирогова

У Вінниці міська рада відповіла на петицію щодо закриття доступу до парковки в нічний час біля музею Пирогова. Нагадаємо, що з даною петицією до міської ради звертався вінничанин Андрій Луньов. На дану петицію міська рада надала відповідь:

"Відповідно до Правил дорожнього руху України (п. 15.15) на проїзній частині забороняється встановлення предметів, що перешкоджають проїзду чи паркуванню транспортних засобів, за винятком випадків оформлення дорожньо-транспортної пригоди, виконанням дорожніх робіт або робіт, пов’язаних із зайняттям проїзної частини, обмеження або заборони руху транспортних засобів та пішоходів у випадках, передбачених законодавством.

Відповідно до п. 6.4.6 Правил благоустрою території міста Вінниці, затверджених рішенням міської ради від 01.03.2011 р. №104 заборонено перекривати проїзди загального користування, будь-якими засобами без відповідного на те дозволу, виданого в установленому порядку.

Відповідно до вищевикладеного, для встановлення шлагбауму при заїзді на паркувальну зону музею-садиби М. І. Пирогова відсутні нормативні підстави.
Одночасно повідомляємо, що в даний час виконавчими органами міської ради на адресу Управління патрульної поліції у Вінницькій області направлено лист щодо попередження правопорушень водіями транспортних засобів в нічний час на перехресті вул. Пирогова – Юності. " – йдеться у відповіді на петицію.

Попередня публікаціяЗіграй в “Криївку” в “Квадраті”
Наступна публікаціяУ Вінниці відзначили кращих поліцейських вінниччини. Фото