У Вінниці та області сильний вітер повалив багато дерев, зірвав покрівлі дахів та пошкодив металоконструкції. ФОТО

У Вінниці та області сильний вітер повалив багато дерев. Цієї ночі спостерігалось погіршення погодних умов. Сильний вітер та шквали сягали 25-28 метрів за секунду. У зв'язку з цим було пошкоджено багато покрівель будинків, обірвані дроти та металоконструкції. Окрім цього було повалено багато дерев на дорогах та у дворах будинків.

Наразі бійці ДСНС прибирають повалені вітром дерева, які перешкоджають руху автотранспорту. Випадки падіння дерев зафіксовані у Літинському, Немирівському, Липовецькому, Могилів-Подільському та в м.Вінниці. Внаслідок сильного вітру в с.Стрижавка Вінницького району “зірвано” покрівлю з житлового будинку, а в м.Жмеринці – з новобудови.

Наразі рятувальники проводять роботи з ліквідації ускладнення погодних умов. Рятувальники Вінниччини звертаються до громадян! У разі погіршення погодних умов (сильного пориві вітру) щільно зачиніть вікна, приберіть з балконів предмети, які можуть випасти назовні. На вулиці потрібно триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередач та дерев, а також не паркувати поруч із ними автотранспорт.

Попередня публікаціяУ Вінниці на Старому місті тривають будівельні роботи мереж каналізації приватного сектору
Наступна публікаціяНа Вінниччині автомобіль насмерть збив жінку