У Вінниці Юрій Педос привітав переможців дитячого турніру з міні-футболу. ФОТО

У Вінниці Юрій Педос привітав переможців дитячого турніру з міні-футболу. Про це повідомляє відділ комунікації поліції. З 17 по 20 лютого у вінницькому спортивному клубі «Нокаут» за підтримки ФСТ «Динамо», Комітету фізичної культури та спорту ВМР Вінницької обласної асоціації міні-футболу  відбувся турнір серед 8-9 річних дітей з футзалу. Кубки та медалі учасникам змагань вручив начальник обласного главку поліції Вінниччини Юрій Педос, який очолює обласну організацію ФСТ «Динамо». 

У змаганнях за прайд-кубок «Динамо» взяли участь 12 команд з різних областей. Протягом чотирьох днів юні футболісти змагались за кубки фіналів А,В,С. Серед учасників команд були також дівчата. 

Усі команди, які взяли участь в турнірі, відповідально підійшли до тренувань і підготовки до змагань.  Про це свідчила напружена  гра протягом змагань. За підсумками змагань перемогу здобула команда з Вінниці. Кубок за друге місце отримала київська команда,  третє виборала команда з Гніваня. У складі гніванської команди три дівчинки. 

Кубки переможцям та медалі усім учасникам дитячого турніру вручив Голова обласної організації ФСТ «Динамо» Юрій Педос. Він подякував співорганізаторам заходу та привітав переможців.

Попередня публікаціяНеподалік Вінниці за допомогою земснарядів проводять очищення річки Південний Буг. ФОТОРЕПОРТАЖ
Наступна публікаціяУ Вінниці триває масштабна розбудова інфраструктури індустріального парку. ФОТО