У Вінниці школярів запрошують долучитися до проекту «Відкривай Україну»

У Вінниці школярів запрошують долучитися до проекту «Відкривай Україну». Про це повідомляє Вінницька міська рада. Учні 7-11 класів закладів загальної середньої освіти Вінницької ОТГ можуть зареєструватися на участь у проєкті «Відкривай Україну». Це унікальна загальноукраїнська платформа, навчальний процес буде проходити на геймифікованій онлайн-платформі, яка містить інтерактивні інструкції, навчальні матеріали, надихаючі історії успіху.

Мета проєкту – створити середовище для розвитку підлітків міст України, у якому вони набудуть необхідних вмінь та отримають можливість реалізувати командою власну ідею у школі, а згодом – у місті. 
 
Учні беруть участь у проєкті командами з 10 осіб. До складу команди повинні входити представники всіх вікових груп (по 2 особи з кожної: 7, 8, 9, 10, 11 класи). Якщо у школі відсутні певні класи, то школа може створити 1 команду з 2 шкіл. Якщо такі школи відсутні, або є інші важливі причини, їх необхідно повідомити на пошту vu.zkvu@gmail.com. Організатори розглянуть заявку та нададуть відповідь впродовж кількох робочих днів.  Команда має обрати собі ментора  з числа вчителів, що працюють у тій самій школі.   
 
 За результатами фіналу передбачена освітня подорож  за кордон для 2 найкращих команд та освітній вікенд в Києві. Детальна інформація за посиланням: https://www.vidkruvai.com.ua/.  

Попередня публікаціяНа Вінниччині розшукується підозрюваний Віталій Ленчицький
Наступна публікаціяВінничани розповіли про свій спосіб оплати у громадському транспорті та користування електронним квитком. Опитування