У Вінниці тренерам та інструкторам міських ДЮСШ піднімуть зарплату

У Вінниці тренерам та інструкторам міських ДЮСШ піднімуть зарплату. Про це повідомляє мер міста Сергій Моргунов на своїй сторінці у фейсбуці. 

"Важливе рішення, яке виноситиметься на найближчу сесію міської ради, – задля підтримки і розвитку спорту. Ми будуємо спортивні майданчики, шкільні стадіони, в цьому році плануємо відкрити після реконструкції спорткомплекс на Янгеля. Але для нас так само важливо зберегти і підтримати кадровий потенціал спортивної галузі міста.

Це наші тренери та інструктори міських ДЮСШ, які виховують майбутніх чемпіонів. Тому ми винайшли можливість забезпечити в бюджеті громади кошти на підняття зарплатні працівникам наших спортшкіл, – а це 152 тренери, інструктори та спеціалісти, які творять спортивне майбутнє Вінниці, – уже з 1 березня цього року.

Йдеться про збільшення від 20 до 70% до посадового окладу. Чим вища категорія тренера – тим більшим буде розмір доплати. Якщо зараз тренер вищої категорії отримує «чистими» біля 6,5 тисяч гривень, то з наступного місяця це буде 10700.

Виконком міської ради сьогодні уже підтримав цю ініціативу, далі її розглядатимуть депутати міської ради. " – повідомляє очільник міста. 

Попередня публікаціяНа Вінниччині у мешканця Бершадського району поліцейські вилучили револьвер та набої
Наступна публікаціяНа Вінниччині рятувальники врятували «Мажора», який впав у колодязь. Фото