У Вінниці СБУ провела антитерористичні навчання на території вінницької тюрми. Фото

У Вінниці СБУ провела антитерористичні навчання на території вінницької тюрми. Про це повідомляє Управління Служби безпеки України у Вінницькій області

Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України у Вінницькій області провела міжрегіональні спеціальні тренування на базі установи виконання покарань.
У заході, який проводився під координацією СБУ, взяли участь підрозділи Державної кримінально-виконавчої служби та Національної гвардії.
Метою тренувань стало вдосконалення навиків проведення антитерористичної операції в установі кримінально-виконавчої системи. Також учасники заходу відпрацювали алгоритми міжвідомчої взаємодії.

За легендою навчань двоє ув’язнених здійснили захоплення заручника і висунули вимоги надання автотранспорту з повним баком палива та безперешкодного виїзду за межі установи. При цьому інші засуджені розпочали на території режимного об’єкту масові заворушення на підтримку протиправних дій злочинців.

Завдяки ефективним діям залучених до тренувань підрозділів зловмисників було нейтралізовано, заручників звільнено. Координаційна група АТЦ проаналізувала кожен етап навчань і відзначила високий рівень готовності його учасників до злагодженої роботи в екстремальних умовах.

 

Попередня публікаціяУ Вінниці на вулиці Замостянській горіла квартира. ФОТО
Наступна публікаціяУ Вінниці відбудеться мітинг-реквієм пам’яті загиблих героїв Небесної сотні