На Вінниччині сталась аварія у якій постраждало 3 людини. Фото

На Вінниччині сталась аварія у якій постраждало 3 людини. Про це повідомляє відділ комунікації поліції. 5 лютого   на автодорозі Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка    зіткнулись   Ford Scorpio  та  Mitsubishi Pajero. У результаті аварії тілесні ушкодження отримали водії двох автомобілів та  один пасажир. За фактом автопригоди поліцією відкрито кримінальне провадження.

Аварія сталась близько 17.00  години поблизу села Рибаче. Попередньо встановлено, що 24-річний житель Літинського району , керуючи автомобілем Ford , не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху,  де  зіткнувся з позашляховиком  Mitsubishi.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій Ford  та його  48- річний пасажир   з травмами різного ступеню важкості доставлені  до   лікарні. 47-річному вінничанину, водію  позашляховика, надана медична допомога. Від госпіталізації він відмовився.

Автомобілі поміщені на арештмайданчик. Обставини автопригоди з’ясовує слідство.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення чоловікові загрожує  до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Попередня публікаціяУ Вінниці затримали чоловіка, який намагався зробити документи на право власності на 24 квартири
Наступна публікаціяНа Вінниччині підлітки врятували життя чоловіка, який провалився в озеро. Фото