У Вінниці поліція затримала 21-річного збувача наркотиків. Фото

У Вінниці поліція затримала 21-річного збувача наркотиків. Про це повідомляє відділ комунікації поліції. Раніше судимого за зберігання наркотиків молодика патрульні поліцейські зупинили вночі 4 лютого на вулиці Магістратській. Частину розфасованого для продажу наркотичного порошку зловмисник намагався викинути, тікаючи від інспекторів. Слідством встановлено, що правопорушник збував «товар» шляхом облаштування закладок.

Близько 1-ї години ночі на вулиці Магістратській патрульні зупинили 21-річного хлопця, підозріла поведінка якого привернула їх увагу. Спілкуючись з молодиком, поліцейські дізнались, що у нього кілька місяців тому вилучали заборонені речовини. 

Під час перевірки речей вінничанина, він намагався втекти. Загалом поліцейські вилучили 12 пакетиків з речовиною, зовні схожою на амфетамін. Підозрюваний затриманий, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому оголосили про підозру та згодом оберуть запобіжний захід. 

Слідством Вінницького відділу поліції розпочато розслідування кримінального провадження за ч.1 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Такий злочин карається позбавленням волі на строк до 8 років.

Попередня публікаціяУ Вінниці накрили іще одну нелегальну АЗС
Наступна публікаціяНа залізничному вокзалі чоловік викрав у жінки мобільний телефон