У Вінниці на літній сезон з’явиться новий регулярний авіанапрямок до Бургасу. Подробиці

У Вінниці на літній сезон з'явиться новий регулярний авіанапрямок до Бургасу. Про це повідомляє Міжнародний аеропорт Вінниця.

У Вінниці «Роза Вітрів» спільно з туроператором «Компас» відкриє новий авіанапрямок на літній сезон до Бургасу. Про це повідомляє Міжнародний аеропорт Вінниця.

Українська авіакомпанія «Роза Вітрів» спільно з туроператором «Компас» (https://kompastour.com.ua/flight_programm) відкриє новий напрямок на літній сезон – Вінниця – Бургас. Перший рейс авіакомпанія виконає 07 червня, а останній виліт цього сезону планується 13 вересня. Квитки на авіарейс та на тур вже у продажу на сайті туроператора «Компас».

Рейси будуть виконуватись щонеділі. Тривалість польоту 1 година 30 хвилин.

Бургас – друге за розміром місто на Чорноморському узбережжі Болгарії. Місто є головним туристичним центром країни, а його зручне розташування поруч з озерами і історичними містами приводить сюди багато туристів. Привабливість міста полягає в розкішних піщаних пляжах, ідеально рівному дні моря і чистій воді. Місто славиться також бурхливою рослинністю і прекрасно розвиненою інфраструктурою.

Контакти туроператора «Компас»: https://kompastour.com.ua/contacts.

Детальний розклад рейсу Вінниця – Бургас:

Напрямок Дні польотів Виліт Приліт Перший рейс
Бургас – Вінниця неділя 08:50 10:20 07 червня
Вінниця – Бургас неділя 11:30 13:00 07 червня
Попередня публікаціяУ Вінниці «Роза Вітрів» спільно з туроператором «Компас» відкриє регуляний авіанапрямок на літній сезон до Бургасу. Подробиці авіарейсу
Наступна публікаціяУ Вінниці продовжують оновлювати інженерні мережі в житлових будинках