У Вінниці оголосили конкурсний відбір на заміщення вакантної посади директора нової школи №24 на Поділлі. Фото

У Вінниці оголосили конкурсний відбір на заміщення вакантної посади директора нової школи №24 на Поділлі. Про це повідомляє заступник міського голови Андрій Очеретний.

Відповідно до рішення Вінницької міської ради від 29.11.2019 №2041 у мікрорайоні «Поділля» створено новий комунальний заклад «Гімназія №24 Вінницької міської ради», що забезпечить здобуття загальної середньої освіти з 1-го по 9-й клас.

Навчання дітей у школі планується розпочати з 1 вересня 2020 року при умові вчасного співфінансування з Державного фонду регіонального розвитку.
Директор нового закладу освіти здійснюватиме:
✓ прийом заяв про зарахування учнів до 1-х класів з 20 квітня до 29 травня 2020 року;
✓ прийом письмових звернень щодо переведення учнів з інших закладів освіти та видачу підтверджень про можливість їх зарахування до 2-х – 9-х класів упродовж червня 2020 року.
Зарахування дітей, які проживають на території обслуговування школи (м-н «Поділля», «Академічний», частина вул. Пирогова), відбуватиметься до 1 липня 2020 року, а зарахування на вільні місця – до початку навчального року.

Відбір та призначення на посади педагогічних та інших працівників школи буде здійснювати керівник закладу.
Додаткова інформація щодо призначення керівника закладу, графіка його роботи, місце прийому громадян, контактний телефон, затвердженої території обслуговування закладу буде розміщуватись у розділі «Заклади освіти» (підрозділ «Заклади загальної середньої освіти», «Гімназія №24») на сайті Департаменту освіти Вінницької міської ради за посиланням: https://osvita.vmr.gov.ua/news 

Попередня публікаціяНа Вінниччині рятувальники знищили 152-міліметровий артснаряд та 50-міліметрову мінометну міну. Фото
Наступна публікаціяНа Вінниччині горів житловий будинок в якому загинуло двоє людей. Фото