Як у новий спосіб передати показники лічільників електроенергії

В січні, в приміщенні Вінницьких міських електромереж, запрацювали моноблок для передачі показів приладів обліку електроенергії та електронне інформаційне табло.

За словами директора Олександра Плотиці, нововведення направлено на допомогу споживачам.

“Стало зручно. Особливо людям похилого віку, які звикли приходити до нас чи добиратися здалеку з інших районів міста, витрачаючи час аби надати покази лічильників. Через це наприкінці місяця, як правило, утворювалися великі черги. З появою моноблоку все значно змінилося. Тепер прямо в холі, де встановлено моноблок, можна просто підійти до нього, ввести свій особовий рахунок та останні покази лічильника. Дуже просто і зручно. Якщо споживач не може провести таку операцію самостійно, йому допоможуть наші працівники. Також роз’яснять, як треба користуватися пристроєм. Це, насправді, нескладно. Моноблок працює щодня, окрім вихідних – суботи та неділі. Крім того, з появою моноблоку вдалося розвантажити і роботу наших операторів. Також в допомогу споживачам тепер маємо й інформаційне табло, де розміщуємо важливу інформацію. Наприклад, про інші прості способи передачі показів електроенергії, про встановлення лічильників різного класу та інше”, – розповів Олександр Плотиця.

З 30 січня, розпочнеться період передачі фактичних показів приладу обліку електроенергії. Триватиме він до 5 лютого.

Обрати найзручніший для себе спосіб передачі показів можна за посиланням: http://www.voe.com.ua/sposoby-peredachi-pokaznykiv-0

Попередня публікаціяУ Вінниці автобус збив насмерть чоловіка. Відео
Наступна публікаціяБезробіття на Вінниччині: У області вже вісім безробітних на одну офіційну вакансію. Інфографіка