Про політику рівності в секторі безпеки та оборони говорили на круглому столі у Вінниці

Сьогодні, 23 січня, у Вінниці пройшов круглий стіл на тему "Політика рівності в секторі безпеки та оборони. Регіональний план дій 1325" за участі представників та представниць Коаліції "Вінниччина 1325" у Вінницькій області, Управління забезпечення прав людини Національної поліції України – УЗПЛ, Департаменту соціальної політики Вінницької міської ради та Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА, Головного управління Національної поліції у Вінницькій області, командування повітряних сил ЗСУ. Метою заходу є обговорення створення сприятливого робочого середовища в розрізі політики рівності та її впровадження.

Темою проведення круглого столу було обговорення стандартів ґендерно чутливої поведінки, при дотриманні яких ризик сексуального насильства чи домагань в секторі безпеки і оборони був би зменшений.
Представники Коаліції “Вінниччина 1325” презентували адаптований документ офіційної політики рівності, впровадженої у Республіці Литва і запропонували його до розгляду учасницями та учасниками круглого столу.
Рекомендації, викладені у даному документі, вже взяті до уваги Вінницькою міською радою та опубліковані на її офіційному сайті в розділі “Громада за рівність”.
Члени і членкині Коаліції “Вінниччина 1325” з надією очікують, що даний документ знайде підтримку представників сектору безпеки і оборони, буде взятий до уваги і його положення будуть враховуватись під час реалізації діяльності сектором безпеки і оборони.

Попередня публікаціяУ Вінниці затримали жінку яка вчиняла домашнє насильство
Наступна публікаціяУ Вінниці на Вишеньці автомобіль в’їхав в опору. Відео