Вінницькі ветеранські організації створюватимуть координаційну раду при голові ОДА

18 січня, в Будинку Офіцерів, у Вінниці зібрались представники від 81 ветеранської громадської організації зі всієї Вінницької області. На цих загальних зборах, головним питанням стала ініціатива створення координаційної ради при голові Вінницької облдержадміністрації з питань учасників АТО/ООС та родин загиблих. Серед іншого обирали і представників від Вінницької області для подальшого представлення інтересів у Громадській раді при Мінветеранів.

За результатами зібрання, створили ініціативну групу для проведення установчих зборів, на яких вирішуватиметься питання створення Координаційної ради при голові вінницької облдержадміністрації.

«Обласна державна Адміністрація Вінницької області, готова до діалогу та співробітництва з ветеранськими громадськими організаціями. Наразі чекаємо їх рішення», – розповіла, присутня на зборах, директорка департаменту інформаційної діяльності облдержадміністрації Світлана Василюк.

 

 

Попередня публікаціяВійськова частина 3008 Національної гвардії України отримати дозвіл на використання малого герба Вінниці на своїх шевронах
Наступна публікаціяУ Вінниці майже кожен п’ятий світильник світлодіодний