Пісні народжені в АТО прозвучали у концерті – реквіємі до п’ятої річниці ДАПу

До п’ятої річниці Донецького аеропорту митці зі всієї України виступили в концерті – реквіємі. У ньому взяли участь лауреати фестивалю «Пісні, народжені в АТО» та Центр військово-музичного мистецтва Повітряних Сил ЗС України. Вшанувати українських захисників, з’їхалися автори та виконавці пісні яких бійці знають напамять. Це Олександр Клец, Сергій Кононенко, Зиновій Медюх, Юрій Сусло, Олег Мироненко, Сергій Бойко, Володимир Семишкін та інші. Ці люди не на словах знають що таке війна, адже кожен із них був на війні: обороняв позиції, привозив волонтерську допомогу, чи ж підіймав дух воїнів своєю авторською музикою.

«Дуже теплий і пронизливий концерт, високий рівень пісень та виконавців. Виконувала разом з автором Зиновієм Медюхом «Молитву на Різдво», це правдива історія про дівчинку яка чекала свого батька», – розповідає вінницька співачка Ольга Акулова.

За словами виконавиці, у повній залі людей емоції зашкалювали, адже майже усі пройшли складним шляхом цієї неоголошеної війни. Серед виконавців і глядачів було багато волонтерів, військовослужбовців та реальних свідків запеклих боїв за Донецьке летовище — кіборгів.

Попередня публікаціяУ Вінницькому районі сталась смертельна аварія у якій загинув водій зіткнувшись з цегляною стіною. ФОТО
Наступна публікаціяУ Вінницькому районі під час сварки чоловік наніс проникаюче ножове поранення грудної клітини своєму товаришу