У Вінниці на вулиці Тімірязєва облаштували знаками трамвайне перехрестя на якому були численні аварії. ФОТО

У Вінниці на вулиці Тімірязєва облаштували знаками трамвайне перехрестя на якому були численні аварії. Нагадаємо, що дане перехрестя з трамвайною лінією знаходиться по вулиці Тімірязєва неподалік з вулицею Стрілецькою. На цьому перехресті у минулому році сталось декілька аварій. Так 30 серпня 2019 року на даному перехресті автомобіль Волга врізався в трамвай. Тоді в аварії з людей ніхто не постраждав лише частково був ушкоджений трамвай та автомобіль.

Наступна аварія тут сталась 18 жовтня також за участі трамваю та автомобіля ВАЗ. Тоді в результаті зіткнення транспортних засобів загинув пасажир легковика, Ще двоє пасажирів автомобілю було госпіталізовано. Також був пошкоджений трамвай, який протягнув автомобіль на довжину близько 30 метрів від проїздної частини.

Після цих аварій вінничанин Аркадій Лемещенко написав петицію аби облаштували дане перехрестями дорожніми знаками з метою запобігання виникнення аварійних ситуацій.

Нещодавно були встановлені попереджувальні дорожні знаки 1.5 "Перетин з трамвайною колією", а також було очищено декілька дерев від гілок для кращого огляду водіям автомобілів і трамваїв.

 

 

Попередня публікаціяУ Вінниці на водоймах міста святкують Водохреща. ФОТОРЕПОРТАЖ
Наступна публікаціяУ Вінниці на вулиці Стрілецькій облаштували знаками трамвайне перехрестя на якому були численні аварії. ФОТО