У Вінниці водій камазу забруднив вулицю Стеценка немитими колесами. Фото

У Вінниці водій камазу забруднив вулицю Стеценка немитими колесами. Про це повідомляє Муніципальна варта. До Ситуаційного центру надійшло повідомлення від небайдужого громадянина, який повідомив, що на вулиці Стеценка та Київська, забруднене дорожнє полотно. 

Інформацію було передано працівникам Муніципальної варти, які оперативно прибувши до місця події, з’ясували, що водій КАМАЗу перед виїздом із будівництва на проїжджу частину не очистив належним чином колеса від бруду. Власне, інспектори навіть зафіксували черговий виїзд цього великогабаритного авто, яке знову ж таки було з брудними колесами.

За таке нехтування Правилами благоустрою, інспектори склали на керманича вантажного авто протокол за ст. 152 адміністративного кодексу. Також протокол отримав інженер з технічного нагляду підприємства «ІНВЕСТ ТАУЕР», адже він, як відповідальна особа, що має організаційно-розпорядчі функції, не вжив заходів щодо очищення коліс перед виїздом будівельного транспорту на проїжджу частину. Нагадуємо, згідно ст. 152 передбачена відповідальність у вигляді накладення штрафу: на фізичних осіб розміром від 340 до 1360 грн, а для юридичних – від 850 до 1700.

Також підприємству «ІНВЕСТ ТАУЕР» було надано припис з вимогою прибрати забруднену проїжджу частину від ґрунту та глини, що було буквально одразу виконано.

Попередня публікаціяНа Вінниччині рятувальники отримали чотири сучасні пожежні автомобілі. ФОТО
Наступна публікаціяУ Вінниці через аварію на Київському мосту ускладнений рух автомобілів та тролейбусів. Фото та відео