У Вінниці на вулиці Гонти та Айвазовського виявили купи сміття та безлад на прилеглих територіях даних вулиць. ФОТО

У Вінниці на вулиці Гонти та Айвазовського працівники Муніципальної варти виявили купи сміття та безлад на прилеглих територіях даних вулиць. Про це йдеться у повідомленні Муніципальної варти.

Працівники Муніципальної варти, контролюючи стан благоустрою нашого міста, виявили вражаючий безлад вулицями Айвазовського і Гонти. Інспектори одразу надали приписи місцевим підприємцям з вимогою навести лад на цій території, яка, власне, прилягає до місць ведення ними своєї підприємницької діяльності.

Ми раді повідомити, що всі підприємці не лише оперативно розпочали прибирання цієї просторої території, а й підійшли до розв'язання цієї проблеми комплексно і гуртом. Вони очищують місцевість від випадкового та побутового сміття, зрізають чагарники й сухостійний бур'ян, підчищають дерева, зафарбовують різноманітні графіті серед яких є навіть з рекламою наркотичних засобів.

Загалом, наразі зібрано близько 30 мішків всякого сміття і це лише початок. Муніципальна варта щиро дякує всім підприємцям за відповідальність, небайдужість та проявлену ініціативність!

Попередня публікаціяУ Вінниці на вулиці Гонти та Айвазовського працівники виявили купи сміття та безлад на прилеглих територіях даних вулиць. ФОТО
Наступна публікаціяТрьом організаторам підпільного покер – клубу повідомили про підозру