У Вінниці для забезпечення споживачів Вишеньки та Слов’янки гарячою водою встановили індивідуальний тепловий пункт. Фото

У Вінниці для забезпечення споживачів Вишеньки та Слов’янки гарячою водою встановили індивідуальний тепловий пункт.  Про це повідомляє мер міста Сергій Моргунов на своїй сторінці у фейсбуці. 

"Гаряча вода безперебійно круглий рік та можливість економити енергоносії. Такий результат ми забезпечили для споживачів Вишеньки та Слов’янки – завдяки індивідуальним тепловим пунктам, встановленим у будинках. Наприкінці минулого року ми завершили фінальний проект по енергоефективності у співпраці зі Швейцарією, який включав модернізацію системи гарячого водопостачання у 130 багатоповерхівках, а також у кількох бюджетних установах, в тому числі 2 школах та 3 садочках.

ІТП – це інструмент, який допомагає забезпечити стабільну та економну послугу. Обладнання ІТП підігріває воду безпосередньо у будинках, а не у центральних теплових пунктах, як було раніше, це виключає втрати теплової енергії при транспортуванні теплоносія. І, за попередніми підрахунками, місто зможе економити близько 1 млн кубометрів газу на рік. " – повідомляє очільник міста.

 

Попередня публікаціяУ Вінниці відбулося закриття головної ялинки міста в Центральному парку. Фоторепортаж
Наступна публікаціяУ Вінницькому районі рятувальники ліквідували пожежу у приватному будинку