В Козятині затримали наркоторговця

10 січня оперативники Козятинського відділення поліції затримали 28-річного місцевого жителя, який займався виготовленням наркотиків з метою подальшого їх збуту. Окрім марихуани, амфетаміну та обладнання для його виготовлення, у квартирі чоловіка слідчі виявили набої до нарізної зброї. Чоловікові оголошено про підозру за чотирма статтями Кримінального кодексу України, йому загрожує до 8 років позбавлення волі. 

За словами заступника начальника козятинської поліції Дмитра Микитюка, оглядаючи помешкання чоловіка, слідчі вилучили підготовлений для продажу амфетамін та марихуану. Крім цього, у квартирі порушника поліцейські виявили 9 набої калібру 5,45 мм, обладнання для вживання, виготовлення і фасування наркотиків.
Вилученні заборонені предмети та речовини направленні на експертизу. 

Слідчим відділенням поліції відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), ч1. ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), ч.2 ст. 317 (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. 

Затриманому в процесуальному порядку правопорушнику оголошено підозру за чотирма статями кримінального кодексу. Сьогодні йому оберуть міру запобіжного заходу, повідомляє Поліція Вінницької області.

 

Попередня публікаціяНа Вінниччині сталась аварія в якій постраждав водій ВАЗа. Фото
Наступна публікаціяУ Вінниці у Центральному парку розпочав свою роботу різдвяний «Vinnytsia Food Fest». ФОТОРЕПОРТАЖ