У Вінниці розпочав свою роботу новий дитячий садочок «Мадагаскар». ФОТО

У Вінниці розпочав свою роботу новий дитячий садочок «Мадагаскар». Нагадаємо, що нещодавно завершили будівництво нового дитячого садочку. Він знаходиться по вулиці Трамвайній неподалік житлового комплексу «Авалон». На території нового дитячого садочка провели благоустрій, встановили нову сучасну ігрову зону з гойдалками, гірками та пісочницями. Саму двоповерхову будівлю завершили повністю будувати ще декілька місяців тому. Вона утеплена, має сучасні вікна, пандуси, а на зовнішньому фасаді на ній намальовані звірі з відомого дитячого мультфільму в честь чого і була вибрана назва даного дошкільного закладу. 

Заклад буде обслуговувати дітей вже з початку січня місяця. Спочатку 100 дітей, а згодом 150. Даний дитячий садок муніципально-приватного партнерства у Вінниці створили у співпраці з приватною гімназією «Дельфін». З загальної міської черги сюди ходитимуть 30-40 дітей. Водночас батьки сплачуватимуть лише за харчування, а міська влада візьме на себе перебування дитини у закладі, що складає від 15 до 18 тисяч гривень в рік на одну дитину.

«Сьогодні представники департаменту освіти з залученням громадської організації виїхали до садочка, де разом із орендарем провели огляд умов утримання та виховання дітей дошкільного віку в закладі відповідно до «Порядку забезпечення здобуття мешканцями Вінницької об’єднаної територіальної громади дошкільної освіти в приватних закладах освіти» та засвідчили відповідність встановленим вимогам. Далі має відбутись засідання комісії з питань направлення дітей дошкільного віку до закладів приватної форми власності із загальної міської електронної реєстрації дітей до закладів дошкільної освіти. На ній буде визначено діток, батькам яких буде запропоновано влаштуватись у цей ДНЗ, щоб діти отримували якісну дошкільну освіту за нашим пілотним проектом муніципально-приватного партнерства», – розповіла директор департаменту освіти Оксана Яценко.

Попередня публікаціяПівсотні педагогів взяли участь у чемпіонаті з настільного тенісу. ФОТО
Наступна публікаціяУ Вінниці на вулиці Трамвайній розпочав свою роботу новий дитячий садочок «Мадагаскар». ФОТО