На отриманні хабаря затримали ревізора з безпеки руху потягів

На Вінниччині затримано ревізора з безпеки руху потягів під час отримання 10 тисяч гривень неправомірної вигоди. Прокуратурою Вінницької області спільно з Управлінням СБ України у регіоні області та слідчим управлінням ГУНП в області, учора, 9 січня,  увечері, викрито черговий факт прояву корупції у підприємствах залізничної галузі.

Такі дії вчинені одним із ревізорів з безпеки руху потягів регіональної філії «Південно-Західна залізниця» АТ «Укрзалізниця». Вказана особа створила корупційну схему з одержання неправомірної вигоди від суб'єктів господарювання за безперешкодне проходження технічних оглядів і допуск до експлуатації залізничного транспорту.

Саме після передачі вищевказаній особі грошових коштів у сумі 10 тис. грн від керівника одного із підприємств за "належний" технічний огляд і безперешкодний допуск в експлуатацію трьох тепловозів, його затримано із неправомірною вигодою у порядку ст. 208 КПК України.  

Тривають першочергові слідчі дії з метою установлення всіх обставин вчиненого злочину, готуються відповідні процесуальні документи для повідомлення особі про підозру та обрання їй запобіжного заходу.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду, інформує Пресслужба прокуратури Вінницької області.

Попередня публікаціяЗавтра до Вінниці приїде Новорічна вантажівка Coca-Cola
Наступна публікаціяХудожня виставка почала роботу у Вінниці. Фоторепортаж