У Вінницькому районі сталась смертельна аварія поблизу Писарівки. Фото

У Вінницькому районі сталась смертельна аварія поблизу Писарівки. Про це повідомляє відділ комунікації поліції. 

Вчора 9 січня поблизу села Писарівка Вінницького району у результаті зіткнення трьох автомобілів одна людина загинула, двоє ушпиталені. Поліцією розпочато кримінальне провадження, в рамках якого будуть встановлені причини та обставини аварії.  

Близько 15.30 години 58-річний вінничанин, керуючи автомобілем Dacia Logan,  виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з Niva Chevrolet, за кермом якого  знаходився 44-річний житель Бершадського району.
В подальшому автомобіль Dacia Logan зіткнкувся ще з одним автомобілем Citroen C4, яким керувала 42-річна вінничанка. У результаті аварії водій Dacia Logan загинув на місці події.

Водійка Citroen C4 та її 69-річна пасажирка з політравмами каретою швидкої допомоги доставлені у лікарню. Автомобілі поміщені на арештмайданчик. Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого).

Попередня публікаціяНа Вінниччині рятувальники ліквідували пожежу у літній кухні
Наступна публікаціяЗа одну добу вінничани зібрали підписи у петиції щодо припинення дискримінації нещеплених дітей до відвідування закладів освіти