У Вінниці на маршрути міста виїхав четвертий тролейбус власного виробництва VinLine. Фото

У Вінниці на маршрути міста виїхав четвертий тролейбус VinLine. В грудні місяці Вінницька транспортна компанія завершила роботи з збирання четвертого тролейбуса VinLine. Він отримав бортовий номер 044. Після проведення всіх випробувань він виїхав на маршрути міста. Вчора новий тролейбус курсував по п'ятому маршруту Залізничний вокзал – Вишенька. 

Нагадаємо, що монтаж устаткування здійснюєтсья на базі нових кузовів тролейбусів моделі МАЗ-203 виробництва Мінського заводу в Білорусі. В тролейбусному депо повністю забезпечують кузов необхідним обладнанням, двигуном, системою керування та іншим необхідним обладнанням.  Також тролейбус забезпечений автономним ходом, який може проїхати до п'яти кілометрів.

Нагадаємо, що у цьому році транспортна компанія планує придбати та зробити ще п'ять тролейбусів. Вартість покупки згідно з тендером складає 16 мільйонів гривень.

 

Попередня публікаціяНа Вінниччині Томашпільська ОТГ отримала спецавтомобіль для надання послуг з перевезення людей з інвалідністю. Фото
Наступна публікаціяУ Вінниці суд взяв під варту 33- річного підозрюваного у вбивстві жителя Вінницького району. Фото