На Вінниччині припинили діяльність 30 нелегальних заправок

На Вінниччині припинили діяльність 30 нелегальних заправок. Про це повідомляє сайт Вінницької обласної державної адміністрації. Припинення діяльності  20 нелегальних АЗС, порушення 17 кримінальних проваджень , вилучення  з незаконного обігу понад 30 тис. тонн пально-мастильних матеріалів – такі на Вінниччині  перші підсумки масштабної кампанії по боротьбі з  незаконною торгівлею пальним.

Про виклики та проблеми, які виникли  під час відпрацювання  місць незаконного збуту ПММ  йшлося  сьогодні під час засідання міжвідомчої регіональної групи щодо вжиття заходів з протидії нелегальному обігу пального  на території Вінницької області.

Звертаючись до членів  робочої групи, голова  Вінницької облдержадміністрації Владислав Скальський  подякував  за  оперативність та активність відповідних служб та відомств, а також наголосив, що такі  підходи в роботі мають бути під час вирішення всіх проблем як  державного, так і регіонального рівня.

«Я  неодноразово підкреслював, що будь – яка підприємницька діяльність в галузі  торгівлі  пальним без сплати відповідних платежів, без ліцензії –  це фактично вкрадені  гроші  з розвитку територіальних громад, і ми повинні мати абсолютно нульову толерантність по відношенню  до таких процесів», – зауважив Владислав Скальський

В свою чергу, прокурор Вінниччини Костянтин Мерімерін наголосив, що з початку  оголошення даної кампанії в області  зареєстровано майже 20 АЗС, які  здійснювали  діяльність незаконно.

«Нами було зареєстровано до єдиного реєстру досудових розслідувань 17 кримінальних проваджень за  вказаними фактами, в  ході яких проведено 22 обшуки  і огляди. Демонтовано  9 АЗС ( зусиллями правоохоронцями -6 ,    демонтували самі власники – 3). Крім того,  вилучено  у вказаних АЗС відповідну фінансову документацію та техніку. При цьому, з незаконного обігу вилучено понад 6 тисяч  літрів скрапленого газу   та  близько 30 тисяч  літрів дизельного пального . Наразі  ще тривають слідчі  дії, проводиться робота щодо виявлення  подібних фактів»,- наголосив Костянтин Мерімерін. 

Попередня публікаціяУ Вінниці міська рада відповіла на петицію щодо створення паркомісць на вулиці Келецькій
Наступна публікаціяУ зв’язку з плановими ремонтами у деяких районах не буде води. Перелік адрес