Вінничани у петиції просять прокласти каналізаційну систему поблизу Європейського кварталу

У Вінниці жителі Європейського кварталу на вулиці Покришкіна просять прокласти каналізаційну систему. З даною петицією до міської ради звернулась вінничанка Алла Білошкурська. У ній вона просить очистити озеро та влаштувати каналізацію. 

"Найголовніше прохання просимо прокласти каналізаційну трубу вздовж вулиці Покришкіна. Щоб люди могли під'єднатися, в тих в кого немає вигрібної ями і нема як її облаштувати, тому що асенізатор не до всіх може заїхати у город і викачати! 

Замість цього добра частина людей несуть та виливають свої помийні відходи, брудну воду до озера, озеро вже має воду синього неприродного кольору, забруднене харчовими рештками, залишками упаковок, мандаринові шкірки й так далі! Це все має неприємний запах і вбиває екологію.

Окрім того збирається зграя собак і котів які там нишпорять у пошуках їстівного і таким чином розносять інфекції. Ми вже маємо лишай у дітей і в самих себе), окрім того неможливо привести туди погуляти дітей.. Через що також просимо звернути увагу на питання його очищення, періодичного прибирання та благоустрою. Тому будемо дуже вдячні за звернення уваги на нашу проблему! З повагою. мешканці вул. Покришкіна, мешканці Європейського кварталу. " – йдеться у петиції, яку можна підписати за цим посиланням

Попередня публікаціяНа Вінниччині поліція затримала чоловіка, який вдарив ножем жителя Козятинського району
Наступна публікаціяСлужба зайнятості запустила освітній портал