У Вінниці в 2020 році будуть проводити реконструкцію парку Хімік, скверу Альтмана та площі Хлібної. Відео

У Вінниці в 2020 році будуть проводити реконструкцію парку Хімік, скверу Альтмана та площі Хлібної. Про це повідомляє мер міста Сергій Моргунов на своїй сторінці у фейсбуці. 

Вінниця буде й надалі розвивати публічні простори. Тому цього року працюватимемо над кількома цікавими ідеями, у розробці яких брали участь й містяни.

Парк «Хімік» на Замості, сквер Альтмана та вулиця Хлібна біля гімназії №2 – стадія реалізація цих об’єктів запланована різна – від проектування до практичних робіт, – але однозначно мешканці чекають фінального результату.

Спробуємо вдихнути нове життя в територію колишнього дитячого санаторію імені Коцюбинського, розробимо концепцію її ревіталізації разом з партнерами по проекту «Територія SUN».

Вінничани хочуть бачити своє рідне місто більш сучасним, але разом з тим ми маємо зберігати історичну спадщину. Команда фахівців працюватиме над археологічним атласом, щоб зібрати максимум інформації про можливі пам’ятки.

Також продовжимо покращувати естетику вулиць, впорядковуючи вивіски. Охопимо вулиці у центральній частині міста, а також продовжаться роботи по вулиці Пирогова.

А по програмі муніципального житла введемо в експлуатацію ще один будинок – по вулиці Маяковського.

 

Попередня публікаціяСьогодні у Вінниці громадський транспорт працюватиме довше, а завтра проїзд у транспорті буде безкоштовним. Розклад руху
Наступна публікаціяВ передмісті Вінниці у Різдво горів приватний будинок