Салат із свинячим серцем — це поєднання корисних і поживних продуктів, які чудово гармоніюють між собою. Його легко приготувати як для сімейної трапези, так і для святкового столу.
Крок 1.
Відваріть свиняче серце (400 г) протягом 1 години. Окремо відваріть у шкірці картоплю (2 шт.).
Крок 2.
Наріжте цибулю (2 невеликі головки) чвертькільцями та обсмажте до золотистого кольору на олії (2 ст. л.). Солоний огірок поріжте кубиком.
Крок 3.
Очистіть відварену картоплю та наріжте її кубиками. Свиняче серце (приблизно 300 г після варіння) також наріжте невеликими шматочками.
Крок 4.
Змішайте всі інгредієнти, додайте гірчицю в зернах (1 ч. л.) і трохи солі за смаком. Перед подачею прикрасьте салат мікрогріном. Смачного!