Ніжні млинці на питному йогурті — ідеальний варіант для розкішного сніданку, десерту чи швидкого перекусу. Йогурт робить млинці особливо м’якими та еластичними, а їхня універсальність дозволяє поєднувати їх із будь-якими солодкими начинками. Для ще більшого смаку пропонуємо подати млинці з простим вершково-медовим соусом.

Інгредієнти
Для млинців:

  • 200 г пшеничного борошна
  • 2 яйця
  • 1 ст. л. цукру
  • ½ ч. л. солі
  • 600 мл питного йогурту
  • 3 ст. л. олії

Для соусу:

  • 50 г масла
  • 1-2 ст. л. меду

Приготування:

  1. Збийте 2 яйця з 1 ст. л. цукру до легкого стану.
  2. Додайте до збитих яєць половину борошна (100 г), ½ ч. л. солі та 300 мл йогурту, ретельно змішайте до однорідної консистенції.
  3. Додайте решту борошна та йогурту, перемішайте, щоб тісто стало гладким.
  4. Введіть 3 ст. л. олії, добре перемішайте і залиште тісто на 15 хвилин.
  5. Розігрійте пательню і вилийте тісто за допомогою черпака, смажте з обох боків по 1-2 хвилини до золотистої скоринки.
  6. Для соусу: розтопіть 50 г масла та додайте 1-2 ст. л. меду, змішайте. Подавайте гарячі млинці з медово-вершковим соусом.

Смачного!

Попередня публікаціяГороскоп для знаків зодіаку на 29 січня
Наступна публікаціяДефіцит калорій без шкоди для здоров’я: ключові правила