Приготуймо швидку та апетитну страву за рецептом шеф-кухаря Миколи Люлько. Фарширований батон у духовці цікавіше за піцу і подобається всім, без виключення!
Як приготувати фарширований батон
- Нарізаємо хліб не дорізаючи 5 мм до кінця, щоб він тримався купи, як на відео.
- З часнику та зелені, приправляючи сіллю та олією готуємо соус. Змащуємо весь хліб так, щоб соус потрапив у розрізи.
- Оливки, маслини та в’ялені томати нарізаємо та рівномірно розповсюджуємо в надрізи по всій хлібині.
- Рівномірно розкладаємо терту моцарелу в усі надрізи хлібини.
- В залежності від того чи любите ви гостре розкладаєте перець чилі.
- Тепер загортаємо хлібину в пергамент та відправляємо в розігріту духовку. Запікаємо 5–10 хвилин за 180 °С. Сир повинен гарно розплавитися, а хліб прогрітися всередині.
Їмо поки гаряче, тому що дуже смачне. Закуска дуже ситна, на велику компанію!