Пісочне печиво – це класичний десерт, який завжди доречний на будь-якому столі. Його ніжний смак і хрустка текстура підкорюють з першого укусу. Пропонуємо вам простий рецепт, який дозволить швидко та легко приготувати це смачне частування у домашніх умовах.

Інгредієнти:
  • 200 г вершкового масла (кімнатної температури)
  • 100 г цукрової пудри
  • 1 яйце
  • 300 г борошна
  • 1 чайна ложка ванільного цукру
  • дрібка солі
Приготування:
  1. Вершкове масло заздалегідь вийміть з холодильника, щоб воно стало м’яким. Це важливо для того, щоб тісто було однорідним і легко замішувалося.
  2.  У великій мисці змішайте вершкове масло та цукрову пудру до однорідної маси. Додайте яйце та ванільний цукор, добре перемішайте. Потім поступово всипте борошно, попередньо просіяне з дрібкою солі. Замісіть тісто до однорідної консистенції.
  3.  Розігрійте духовку до 180°C. Тісто розкачайте на присипаній борошном поверхні до товщини приблизно 5 мм. Виріжте печиво за допомогою формочок. Викладіть його на деко, застелене пергаментом.
  4.  Випікайте печиво в розігрітій духовці протягом 12-15 хвилин, або до тих пір, поки краї не стануть золотистими. Дайте печиву охолонути на деку кілька хвилин, а потім перекладіть його на решітку для повного охолодження.
  5.  Пісочне печиво готове! Подавайте його до чаю, кави або просто насолоджуйтеся в будь-який час. Зберігайте печиво в герметичному контейнері, щоб воно залишалося свіжим і хрустким.

 

Попередня публікаціяГороскоп для знаків зодіаку на середу
Наступна публікаціяЯк виглядати стильно цієї осені: головний колір у вашому гардеробі