Перекуси повинні бути не тільки смачними, але й поживними. Тому, коли справа доходить до бутербродів, забуваймо про банальні комбінації масла, ковбаси та сиру. Спробуйте поєднати корисні інгредієнти й приготувати канапки з авокадо та грибами — це просто, швидко та вишукано!
Інгредієнти

Крок 1:
Наріжте гречаний багет на скибочки й підсушіть їх у духовці протягом 7-10 хвилин при 180°C.

Крок 2:
Вийміть м’якуш із авокадо, розімніть його виделкою, додавши 1 столову ложку лимонного соку та 1 столову ложку оливкової олії. Додайте сіль за смаком.

Крок 3:
Наріжте 150 г шампіньйонів тонкими слайсами та обсмажте їх до готовності на 1 столовій ложці олії.

Крок 4:
Змастіть скибки багету авокадовою пастою, викладіть зверху обсмажені гриби й прикрасьте канапки мікрогріном редьки. Смачного!

Попередня публікаціяСьогодні відзначаємо День пам’яті Захисників та Захисниць України
Наступна публікаціяВінниччина скорочує посіви гречки: ціни восени можуть піднятися