Салати не завжди подаються холодними як закуска. Інколи вони стають теплою основою для м’яса або риби, створюючи своєрідну “подушку” для основної страви. Такий теплий салат, як з баклажанами і помідорами, чудово підходить для цієї ролі. Але направду, цей салат настільки смачний та ароматний, що ним можна насолоджуватися й без додатків.
Інгредієнти

Крок 1
Помийте і очистіть 700 г (або 2 середніх) баклажанів, наріжте їх брусочками товщиною приблизно 1 см.

Крок 2
Обсмажте баклажани на 2 ст. л. олії протягом 3-5 хвилин, додайте сіль за смаком.

Крок 3
Наріжте соломкою 1 солодкий перець і додайте його до баклажанів. Смажте ще 5 хвилин.

Крок 4
Наріжте 2-3 помідора часточками і додайте до овочів. Додайте ⅓ ч. л. коріандру і ½ ч. л. хмелі-сунелі, добре перемішайте.

Крок 5
Перекладіть овочі у глибоку тарілку. Наріжте 0,5 шт. червоної цибулі соломкою і додайте до салату. Заправте салат 2 ст. л. зернистої гірчиці. Смачного!

Попередня публікаціяАстрологічний прогноз для знаків зодіаку на 14 серпня
Наступна публікаціяЩо може викликати гіркоту в роті? 9 основних причин